Kokonaisvaltaista hammashoitoa tarjoava Viron Nordic Hammasklinikka Rotermanni +372 623 2359

Suu- ja leukakirurgia

Suuontelon kirurgiset toimenpiteet

Suu- ja leukakirurgia on laaja erikoisala, joka käsittää monenlaisia toimenpiteitä lääketieteellisesti hengenvaarallisten tilojen poistamisesta esteettistä protetiikaa edeltäviin (valmistaviin) kirurgisiin toimenpiteisiin.

Foorumin Hammasklinikan tiimi suorittaa vaativia kirurgisia leikkauksia seuraten tarkkaan antiseptiikan ja aseptiikan vaatimuksia: kaikki käyttämämme instrumentit, leikkaushanskat, -liinat ja -laitteet ovat steriilejä, kuten myös henkilökuntamme käyttämät työasut. Näin ehkäisemme kirurgisten toimenpiteiden aikana syntyviä infektioita ja niihin liittyviä leikkausten jälkeisiä komplikaatioita.

Korkeatasoisen tiimimme ansioista pystymme suorittamaan kaikkein monimutkaisimpiakin kirurgisia toimenpiteitä.

Foorumin Hammasklinikalla suoritamme myös vaativampia hampaiden poistoleikkauksia (viisaudenhampaat, puhkeamattomat tai osittain puhjenneet hampaat), hammasimplantointiin liittyviä kirurgisia toimenpiteitä, kuten hammasimplanttien asennuksia, pehmyt- ja kovakudosten korjausleikkauksia, poskiontelopohjan nostoa (sinus-lift), hammasinfektioiden ja vaikeiden iensairauksien kirurgista hoitoa, pehmytkudoksen kystien sekä luukystien hoitoa, kitaleikkauksia ja endodonttisia eli juurihoidon toimenpiteitä, kuten esim. juurenpään poistoleikkauksia.

Kela