Kokonaisvaltaista hammashoitoa tarjoava Viron Nordic Hammasklinikka Rotermanni +372 623 2359

Implanttihoito

Hammasimplantit

Hammasimplantti eli keinojuuri on kudosystävällinen ja luotettava tapa korvata puuttuvaa hammasta. Implantteja käyttämällä voidaan välttyä irrotettavien proteesien käytöltä, jotka saattavat vahingoittaa suuontelon limakalvoa ja leukaluuta. Lisäksi hammasimplantit ovat hyvä vaihtoehto proteettiselle hammassillalle, johon liittyy väistämättä vieressä olevan hampaan tai hampaiden hionta sekä niiden rakenteellinen heikentyminen.

Hammasimplantti on valmistettu titaanista, joka on nykyajan materiaaleista kudosystävällisin. Titaania käytetään välineiden sekä proteesien valmistuksessa myös muilla lääketieteenaloilla, kuten esimerkiksi ortopedisessä kirurgiassa. Lisäksi implantteja on mahdollista valmistaa zirkoniumista, jota käytetään muun muassa lonkkaproteesien nivelpäiden valmistuksessa.

Hammasimplantin asennus on asiakkaalle nopea ja kivuton toimenpide. Yksittäisen hammasimplantin asennus kestää noin 45 minuuttia. Asennuksen jälkeen tarkistamme aina röntgenkuvauksella implantin oikean sijainnin leukaluussa.

Erilaiset proteettiset ratkaisut (kruunut, sillat) asennetaan asiakkaalle riippuen tapauskohtaisesta kliinisestä tilanteesta, joko samanaikaisesti implantin asennuksen kanssa tai 2-6 kuukauden kuluessa hammasimplantin asennuksesta. Implantille voidaan asentaa sekä kokokeraamisia että metallokeraamisia kruunuja ja siltoja. Lisäksi on mahdollista valmistaa implanttikantoisia irrotettavia proteeseja.

Kela