Hyvä hinnan ja laatunsuhde Nordic Medicine +372 623 2359

Klinikka

Silmalaser on Viron suurin ja kokenein excimer- toimenpiteiden toteuttaja lyhyt- ja kaukonäköisille silmille. Taittovirheiden laserkorjauksen ohella tarjoamme myös kaikkia muita nykyaikaisessa refraktiivikirurgiassa käytettäviä toimenpiteitä kuten lisälinssin asennusta, linssinvaihto- ja kaihileikkauksia. Silmalaseriklinikalla on käytössään nykyaikaisimmat silmätutkimuksen diagnoosimetodit ja annamme lääketieteellistä apua ja neuvontaa koskien suurinta osaa silmäsairauksia.

Niinpä Silmalaser on Pohjois-Viron ainoa silmäklinikka, joka tarjoaa elämänlaadun parannusta ihmisille, joilla on taittovikoja riippumatta heidän iästään, samoin myös useimpien silmäsairauksien diagnostiikkaa ja nykyaikaisia hoitotoimia. Kaikki toimenpiteet tapahtuvat mukavasti samalla Silmalaserin klinikalla, missä on potilaalle viihtyisä ja ystävällinen ilmapiiri.

Asiakkainamme on aktiivisia, elämään positiivisesti suhtautuvia ihmisiä, joiden toiveena saavuttaa lasertoimenpiteillä paras mahdollinen näkökyky ilman laseja (kontaktlinsseittä) tai jotka haluavat saada ammattitaitoista apua silmäsairauksiensa hoidossa.

Silmalaserin tärkeimpänä tavoitteena ovat turvallisuus, laatutekniikka sekä moitteeton asiakaspalvelu ja tärkein rikkautemme ovat meillä työskentelevät lääkärit ja hoitajat.


Turvallisuus

Kaikki potilaamme, jotka pääsevät erilaisiin leikkauksiimme, käyvät läpi perusteelliset silmätutkimukset. Todennäköisesti sinulle ei ole koskaan aikaisemmin tehty niin perusteellisia tutkimuksia. Silmalaser valitsee erittäin huolellisesti leikkauksiin pääsevät potilaat, jotta onnistunut lopputulos olisi varma.

Laatu

Olemme sitä mieltä, että käyttämällä parasta saatavissa olevaa teknologiaa varmistetaan paras tulos. Silmalaserklinikalla on seuraavien johtavien tuottajien laitteita: Carl Zeiss Meditec AG, Ziemer Ophthalmic Systems, Haag-Streit, Oculus, Topcon, Nidek, Heidelberg Engineering.

Asiakaspalvelu

Paras asiakaspalvelun perustus on asiakkaan kaikinpuolinen ymmärtäminen, lääkärin ja potilaan välinen selkeä vuoropuhelu ja pitkäaikainen kokemus potilastyöstä. Silmalaser voi tänään taata, että vuosikausia kestänyt kanssakäyminen mitä erilaisimpien potilaiden kanssa sekä näiden ongelmien selvittäminen on antanut silmäklinikalle varmat tiedot ja taidot laadukkaaseen ja luotettavaan asiakaspalveluun.

Ajanvaraus


Kela