Kokonaisvaltaista hammashoitoa tarjoava Viron Nordic Hammasklinikka Rotermanni +372 623 2359

Meistä

Mikä Nordic Hammasklinikka on?

Nordic Hammasklinikka tarjoa täydenpalvelun hammashoitoa Tallinnan keskustassa. Tilamme sijaitse Navigatori talossa, viidennessä kerroksessa. Autamme teitä kaikissa hampaita koskevissa ongelmissa- alkaen perinteisestä hampaidenhoidosta aina hampaiden esteettisiin ja implanttihoitoihin asti. Nordic Hammasklinikka on yhteistyössä Tarton Yliopiston ja Tallinnan Terveydenhuollon Ammattikorkeakoulun kanssa. Klinikalle on myönnetty myös Tarton Yliopiston opetusklinikan status, joten klinikamme toteutuu myös lääkäriopiskelijoiden kliininen opetus.

Henkilökuntamme

Klinikan henkilökunnan mukaan lukien ammattitaitoiset avustajamme koostuu liki 40 erikoisosaajasta, ollen näin yksi Tallinnan suurimmista hammasklinikoista.

Henkilökuntaamme lukeutuu kokeneita ja maineikkaita alaansa erikoistuneita ammattilaisia, jotka työskentelevät myös lehtoreina Viron korkeakouluissa (Tarton Yliopisto, Tallinnan Terveydenhuollon Ammattikorkeakoulu), kuten myös lahjakkaita ja uratietoisia lääkäreitä. Pidämme erittäin tärkeänä, että lääkärimme osallistuvat oman alansa täydennyskoulutuksiin. Niinpä mahdollistamme heidän osallistumisen niin Virossa kuin ulkomaillakin tapahtuviin täydennyskoulutuksiin. Tarjoamme myös itse täydennyskoulutuksia hammaslääkäreille ja -hoitajille, huolehtien näin alamme osaajien ammattitaidosta niin meillä kuin muuallakin.

Parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen Nordic Hammasklinikan lääkärit työskentelevät sananmukaisesti rinnakkain hämmästyttävien hammasteknikoiden kanssa.

Toivomme, että klinikamme rauhoitta ulkoasu, henkilökuntamme ystävällinen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde takaavat asiakkaillemme miellyttävän hammashoitokokemuksen.

Hoito ja diagnosointi klinikoissamme

Käytämme Nordic Hammasklinikalla maailman johtavan yhdysvaltalaisen tuottajan Adecin uusimpia hammashoidon välineitä. Meillä on myös kaikki tarvittavat nykyaikaiset diagnosoinnin apuna käytettävät välineet - digitaaliset röntgenvälineet, digitaalinen panoraamaröntgenkamera, hammashoitoon tarkoitettu mikroskooppi. Lääkärimme käyttävät työskennellessään hammashoidon tarpeisiin erikoistilauksella teetettyjä suurennuslaseja, jotka takaavat parhaimman mahdollisen näkyvyyden. Lähtökohtanamme on ajatus- voimme hoitaa sitä, mitä näemme!

Hintapolitiikka

Uskomme Nordic Hammasklinikalla tarjoavan optimaalista hinta-laatusuhdetta. Emme missään nimessä sijoita itseämme markkinoiden edullisimpien palveluntarjoajien joukkoon - mottonamme on, että terveyspalvelut eivät ole kenttä, jossa olisi mahdollista saada asiakkaita tarjoamalla halvinta hintaa. Huolimatta siitä, että klinikkamme on sisustettu käyttäen nykyaikaisinta lääkintäteknologiaa, että meillä työskentelevät lääkärit ja muu avustushenkilökunta ovat motivoituneita ja että käytämme vain laadukkaita materiaaleja, tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnaston palveluillemme. Asiakkaiden määrä klinikalla osoittaa, että asiakkaamme luottavat meihin.

Hammashoitopalvelujen hinnastoomme on mahdollista tutustua klinikalla paikan päällä, mutta lopulliset hoitokustannukset selviävät vasta asiakkaalle tehdyn hoitosuunnitelman perusteella.

Sijainti ja pysäköinti

Nordic Hammasklinikka sijaitsee Navigatori-talossa, satama-altaan läheisyydessä, osoitteessa Laeva 2, viidennessä kerroksessa (B hissi). Puhelin +372 6 23 23 02

Asukoha kaart

P1: Ilmainen pysäköinti. Pyydämme teitä kertomaan autonne rekisterinumeron ja pysäköintitoiveen 5. kerroksessa Nordic Hammasklinikan vastaanottovirkailijalle.

P2: Europarklan maksullinen pysäköintialue, vyöhyke EP12 (hinta 2€/päivä).

Ajanvaraus


Kela