Kokonaisvaltaista hammashoitoa tarjoava Viron Nordic Hammasklinikka Rotermanni +372 623 2359

Lääkärit

Dr. Kristo Ivanov

YLILÄÄKÄRI, HAMMASHOIDON ERIKOISLÄÄKÄRI

Kristo on Nordic Hammasklinikan ylilääkäri ja perustaja. Hän toimii myös lääkäri-opettajana SA Tarton Yliopiston klinikalla ja luennoitsijana Tallinnan terveydenhuollon korkeakoulussa. Hän on pidetty luennoitsija koulutuksilla ja on julkaissut artikkeleita ammattilehdissä. Tarton Yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan sivussa osallistuu hän myös innokaasti täydennyskoulutuksiin sekä Virossa että ulkomailla. Kristo harrastaa työnsä rinnalla urheilua ja historiaa. Häntä kiinnostavat erityisesti tosielämään perustuvat teokset.

katso ansioluetteloa

Dr. Pille Soom (ent. Hindrichson)

HAMMASLÄÄKÄRI

Pille on työskennellyt hammaslääkärinä vuodesta 2008 lähtien, jolloin hän valmistui Tarton Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta hammaslääkäriksi. Sen jälkeen hän on edistänyt uraansa Virossa ja ulkomailla. Pille on Nordic Hammasklinikan perustaja ja hänen kiinnostuksensa on kirurgia ja proteetiikka. Pille viettää vapaa-aikaa perheensä kanssa. Hän käy salillaa ja juoksemassa. Pille pitää myös matkustamisesta ja talvella lumilautailusta.

katso ansioluetteloa

Dr. Laila Luisk

HAMMASLÄÄKÄRI

Lailalla on toiminut hammaslääkärinä jo pitkään. Hän aloitti työnsä hammaslääkärinä Tarton Yliopistosta vamistumisen jälkeen vuonna 1996.

katso ansioluetteloa

Dr. Kai Laanmets

HAMMASLÄÄKÄRI

Alkaen vuodesta 2003 on hammaslääkärinä työskenteleva Kai erikoistunut lasten hammashoitoon, implantologiaan, proteetiikkaan, kirurgiaan ja juurihoitoon. Kai tykkää viettää vapaa-aikaa perheensä kanssa. Hän käy mielellään lenkillä, uimassa ja nauttii myös luonnosta.

katso ansioluetteloa

Dr. Karyna Kaerama

HAMMASLÄÄKÄRI

Karyna on valmistunut hammaslääkäriksi Tarton Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta. Hammaslääkärinä hän on innokas vastaanottamaan uusia ammatillisia haasteita ja Karyna osallistuukin usein hammaslääketieteen täydennyskoulutuksiin lisätäkseen osaamistansa hammaslääkärinä. Hän on epäilemättä perusteellisimpia ja rauhallisimpia hammaslääkäreitä. Jo yliopistoaikoina Karynan paneutuneisuus erikoistumisopintoihin oli huomattava, ja hän onkin osoittautunut erittäin kyvykkääksi kollegaksi. On ilo työskennellä hänen kanssaan Nordic Hammasklinikalla.

katso ansioluetteloa

Dr. Siret-Kai Laur

HAMMASLÄÄKÄRI

katso ansioluetteloa

Dr. Maarja Toomlaid

HAMMASLÄÄKÄRI

katso ansioluetteloa

Dr. Anna Koltsova

HAMMASLÄÄKÄRI

Anna liittyi Nordic Hammasklinikan henkilökuntaan vuonna 2014. Anna on osoittanut olevansa työtä pelkäämätön ja erittäin mukava kollega, joka on saavuttanut asiakkaidensa luottamuksen. Annan vakuuttava ammatillinen kehityksensä ja hyvät vuorovaikutustaitonsa niin asiakkaiden kuin myös kollegoiden kanssa ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta hän on täydellinen työskentelemään juuri meidän yrityksessämme. Anna vakuutti meidät nopeasti taidoillaan ja asiakkaidemme sekä henkilökuntamme antamat palautteet ovat vahvistaneet, että hänen liittyminen tiimiimme oli ehdottomasti oikea ratkaisu. Anna kehittää osaamistaan jatkuvasti osallistumalla täydennyskoulutuksiin. Klinikallamme hänet tunnetaan oma-aloitteisena ja hyväntuulisena kollegana, joka ottaa työnsä sille kuuluvalla vakavuudella. Lisäksi Anna panostaa alansa kehitykseen jatkuvin ideoin ja ajatuksin.

katso ansioluetteloa

Dr. Priit Hynninen

HAMMASLÄÄKÄRI

Priit on valmistunut hammaslääkäriksi Tarton Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2007, ja on siitä lähtien työskennellyt hammaslääkärinä. Priitin ammatillisen mielenkiinnon kohteena on yleisen hammashoidon ohella myös hammaskirurgia. Hän on tunnettu erityisen taitavista käsistään hampaiden poiston suhteen. Priitin vastaanotolla pelkonsa selättävät myös kaikkein pelokkaimmat asiakkaat.

katso ansioluetteloa

Dr. Erik Zalutski

HAMMASLÄÄKÄRI

Erik opiskelee parhaillaan viimeistä vuottaan yliopistossa. Hän on ollut kanssamme vuodesta 2013 lähtien. Hänen tavoitteenaan on kehittyä alansa huippulääkäriksi, johon hänellä onkin kaikki edellytykset. Erik on inspiroitunut alalle arvostetun, Pietarissa työskentelevän, hammaslääkäri-suukirurgi siskonsa jalanjäljissä. Erikin jatkuva tiedonjano ja innostus selvittää asioita ruohonjuuritasolle asti, osoittaa hänen vilpitöntä mielenkiintoaan alaansa kohtaan. Kolmannesta opiskeluvuodestaan lähtien Erik on lähes joka viikonloppu käynyt opiskelujen ohella avustamassa ylilääkäriämme klinikallamme. Hän on omasta aloitteestaan käynyt myös hammaslaboratorioissa tutustumassa hammasteknikoiden työnkuvaan, ymmärtääkseen paremmin heidän työnsä lukuisia yksityiskohtia. Hän on vuoden ajan opiskellut Ranskassa Strasbourgin yliopistossa hammaslääketiedettä. Vuonna 2015 hän suoritti myös opintoihinsa kuuluvan työharjoittelun Strasbourgin yliopistossa ja sai tiedekunnan dekaanilta erinomaiset suositukset tämän johdosta. Erik on johtanut hammaslääketieteen opiskelijoiden yhdistystä vuosina 2014-2015 ja vuosina 2010-2012 hän oli Tarton Yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan hallituksen jäsen. Vuodesta 2013 lähtien hän on ollut Tarton Yliopiston Hammaslääketieteellisen klinikan tutkimusryhmän jäsen. Vuodesta 2012 lähtien Erik on ollut myös Tarton Yliopiston Hammaslääketieteellisen tiedekunnan hallituksen suunnitteluryhmän jäsen. Erikillä on kaikki edellytykset nousta Viron kyvykkäimpien hammaslääkäreiden joukkoon vielä jonain päivän. Tällä hetkellä Erik vastaanottaa asiakkaita klinikallamme kokeneemman lääkärin ohjauksessa. Hänen tekemistä töistä lasketaan 25 % opiskelijatyöalennus. Erik on osakkaana yrityksessä, joka maahantuo Viroon Humble Brushin bambuhammasharjoja, Megasonexin tuotteita Yhdysvalloista ja Enlightenin tuotteita Englannista

katso ansioluetteloa

Dr. Mõkola Kondrin

HAMMASLÄÄKÄRI

katso ansioluetteloa

Dr. Rita Aedla

HAMMASLÄÄKÄRI

katso ansioluetteloa

Dr. Aili Tuhkanen

katso ansioluetteloa

Ajanvaraus


Kela