Kokonaisvaltaista hammashoitoa tarjoava Viron Nordic Hammasklinikka Rotermanni +372 623 2359

Blogi

Eräs kaunis rouva lahjoitti itselleen syntymäpäivälahjaksi säihkyvän hymyn.

30.06.17

Ilo on myös meidän puolellamme – saimme mukavan palautteen:

Koko elämäni olin ujostellut hymyillä, sillä luonto ei suonut minulle kauniita hampaita… Tutustuin erilaisiin vaihtoehtoihin, joilla hammasongelmani voisi ratkaista. Koska työ tulisi olemaan mittava, ei hammaslääkärini uskaltautunut itse ryhtyä siihen vaan ohjasi minut Nordic Hammasklinikalle hammaslääkäri Ivanovin vastaanotolle.

19.04.16

11.3.2016 juurihoidon erikoislääkärimme Jaroslav Skrut luennoitsi lääkäreiden täydennyskoulutustapahtumassa, jonka aiheena olivat juurihoidot.

11.3.2016 juurihoidon erikoislääkärimme Jaroslav Skrut luennoitsi lääkäreiden täydennyskoulutustapahtumassa, jonka aiheena olivat juurihoidot.

04.04.16

Hyväntekeväisyysprojekti yhteistyössä Kodutunne tv-ohjelman kanssa.

Lääkärimme ovat vuosia olleet mukana hyväntekeväisyysprojekteissa, joissa autetaan valittuja avuntarvitsijoita. Esimerkiksi virolaiset tosi-tv-ohjelmat Allakäigutrepist üles, Stiilipäevik, Kodutunne. Tässä olemme jälleen koossa hyvien ystäviemme kanssa Kodutunne-ohjelman tiimistä auttaaksemme erästä rouvaa saamaan hymynsä takaisin.

18.03.16

Hammaslääkäri Kristo Ivanov: MMS:ää ei missään nimessä voi käyttää hampaiden hoitoon

Viimeisten viikkojen aikana Viroa on ravisuttanut useampi peräkkäinen huolestuttava uutinen. Tällaisia median uutiskynnyksen ylittäviä sensaatioita nousee esille silloin tällöin.

09.03.16

Hammastahnan historia

Tutkittaessa hammastahnojen historiaa, tulee siirtyä Kiinaan ja Intiaan aikaan 300-500 vuotta ennen ajanlaskun alkua.

19.10.15

Hammasharjan historia

Hammastikkuja käytettiin jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Toisinaan hammastikkuna käytettävän tikun päähän kiinnitettiin sulkia tai sian karvoja, joskus tikun päätä rikottiin sen verran, että se saatiin haaroittumaan.

29.09.15

Nordic Hammasklinikalla on ilo ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön risteilymatkojen tarjoajan kanssa ja voimme näin tarjota hammashoitopalveluita yhä useammille asiakkaille.

Nordic Hammasklinikalla on ilo ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön risteilymatkojen tarjoajan kanssa ja voimme näin tarjota hammashoitopalveluita yhä...

09.09.15

Karies on nykyään yleisin suun sairauksista

Karies ja sen aiheuttamat komplikaatiot ovat taustalla useimmissa tapauksissa kun asiakas hakeutuu hammaslääkärin vastaanotolle. Kansankielellä hammaskarieksesta käytetään yksinkertaista nimistystä ”reikä hampaassa”.

08.06.15

Huolellinen hampaiden harjaaminen pitää hammaskiven loitolla

Yleensä luullaan, ettei hammaskiven syntyä voida ehkäistä. Tämä ajatus juontaa juurensa luulosta, jonka mukaan ihmisen oma sylki aiheuttaa hammaskiven syntyä.

21.05.15

Mitkä viisaudenhampaat ovat?

Viisaudenhampaiden puhkeaminen on useammalle meistä ollut tuskainen ja kivulias kokemus. Herää kysymyksiä, miksi viisaudenhampaat puhkeavat myöhemmin, aiheuttavat kipua ja olisiko kivulta mahdollista välttyä jotenkin. Pyysimme Nordic Hammasklinikan hammaslääkäriä Pille Soomia vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin koskien viisaudenhampaita.

22.04.15

Mikä on hammasimplantti?

Paras keino korvata puuttuvaa tai puuttuvia hampaita on hammasimplantit. Hammasimplantit ovat titaanisia ruuveja, aivan kuin keinotekoiset hammasjuuret, jotka leikkauksen yhteydessä asennetaan leukaluuhun. Yleensä titaanisen ruuvin pinta on karhennettu tai sileä.

11.11.14

Kuinka pidän hampaani kunnossa?

Vaikka mediassa ja internetissä on hampaisiin liittyvää tietoa helposti saatavilla ja hammaslääkärit tekevät vastaanotoilla järjestelmällistä työtä ennaltaehkäistäkseen suu- ja hammassairauksia, kohtaavat hammaslääkärit kuitenkin jokapäiväisessä työssään runsaasti asiakkaita, joiden tiedot suuontelon hygienian suhteen ovat tyydyttäviä tai riittämättömiä.

05.11.14

Kuinka valkaista hampaita?

Kuinka valkaista hampaita? Mitä tarkoittaa hampaiden valkaisu? Hampaiden valkaisusta on tullut yksi yleisimmistä toimenpiteistä hammaslääkärien vastaanotolla. Se on yksi esteettisen hammashoidon suosituimmista palveluista.

01.10.14

Kaikista nopein ja vaarattomin keino huulijänteen poistamiseksi on laser.

Mikä huulijänne on? Minkä ikäiselle huulijänteen poisto-/muovausleikkaus yleensä tehdään? Miksi laseria käytetään huulijänteen poistossa/muovauksessa?  
Dr. Gaili Kauba Hammaslääkäri Laserhammashoidon asiantuntija

11.08.14

Hyvinvoivan suun perustana on hyvä suuhygienia

On hyvä muistaa, että huono suuhygienia aiheuttaa monia vaivoja — niin hampaat, niitä ympäröivät kovat ja pehmeät kudokset kuin myös ihmisen yleisterveyskin kärsii. Terve hammas ei tarkoita ainoastaan poraamatonta ja täyttämätöntä, kansankielellä paikkaamatonta...

03.06.14

Hammaslääkäri Kristo Ivanov vastaa yleisimpiin hampaita koskeviin kysymyksiin

Kuinka usein hampaita on pestävä? Hampaat tulisi harjata vähintään kahdesti päivässä— aamuin illoin. Suurinosa ihmisistä näin tekeekin, mutta karieksen muodostuminen (yksi maailman yleisimmistä sairauksista) on silti mahdollisia.

03.03.14

Ajanvaraus


Kela

Ystävämme